VoltaTrust | Diensten

Zoekt u een erkend installateur in de regio Breda? Er kunnen diverse elektrotechnische werkzaamheden worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan;

Oplossen van een stroomstoring of kortsluiting

Heeft u te maken met een stroomstoring of kortsluiting? Bij VoltaTrust staan we paraat om snel en efficiënt het probleem te lokaliseren en op te lossen. Wij begrijpen dat een onverwachte stroomonderbreking uw dag kan ontregelen. Vertrouw op ons vakmanschap om uw elektrische systemen weer soepel te laten functioneren.

Vervangen van Stoppenkast of Groepenkast

Is uw stoppenkast verouderd of wilt u uw elektrisch systeem upgraden? Bij VoltaTrust zorgen wij voor een veilige en efficiënte vervanging van uw stoppenkast of groepenkast. Met moderne en betrouwbare apparatuur zorgen we ervoor dat uw elektrische installatie voldoet aan de huidige normen en eisen.

Uitbreiden van Groepenkast

Denkt u aan het installeren van zonnepanelen, een laadpaal of elektrisch koken? Wij breiden uw groepenkast uit met precisie en aandacht voor detail. Onze experts zorgen ervoor dat uw elektrische systeem klaar is voor de toekomst, met alle nodige voorzieningen voor duurzaam wonen en leven.

Plaatsen van Aardlekschakelaars

Veiligheid staat voorop bij VoltaTrust. Het plaatsen van aardlekschakelaars is een effectieve maatregel om uw woning te beschermen tegen lekstromen en elektrische ongelukken. Vertrouw op onze expertise om deze belangrijke veiligheidscomponenten te installeren en uw gemoedsrust te vergroten.

Verplaatsen of Aanleggen van Stopcontacten

Of u nu uw woonkamer opnieuw inricht of extra stopcontacten nodig heeft in uw kantoor, wij verzorgen het verplaatsen of aanleggen van stopcontacten. Onze nauwkeurige installatie zorgt ervoor dat uw elektrische voorzieningen perfect aansluiten op uw behoeften.

Stroom Aanleggen in de Tuin

Breng uw tuin tot leven met sfeervolle verlichting, fonteinen of andere elektrische voorzieningen. Bij VoltaTrust leggen we veilig stroom aan in uw tuin, zodat u optimaal kunt genieten van uw buitenruimte, dag en nacht.

Aansluiten van Kookplaat op Perilex of Standaard Aansluiting

Bij het aansluiten van uw kookplaat is precisie van essentieel belang. Of het nu gaat om een Perilex-aansluiting of een standaard aansluiting, wij zorgen voor een veilige en correcte installatie. Geniet van zorgeloos koken met de professionele service van VoltaTrust.