Over ons

Over VoltaTrust

Welkom bij VoltaTrust, uw vertrouwde partner in elektrische installaties. Mijn naam is Koen, en ik ben geboren en getogen in Breda. Na jarenlange werkervaring heb ik met trots besloten als zelfstandige aan de slag te gaan. Bij VoltaTrust streven we naar vakmanschap, veiligheid en een hoog niveau van expertise. Veilig en netjes werken vind ik erg belangrijk. Als je iets doet, moet je het goed doen!

Onze Vakkennis en Certificeringen

Bij VoltaTrust kunt u rekenen op een diepgaande vakkennis, ondersteund door diverse behaalde certificaten en diploma’s:

  • Erkend Installateur [InstallQ]: Dit certificaat waarborgt dat VoltaTrust voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden als erkend installateur.
  • Erkend Inspecteur Elektrische Installaties [InstallQ]: Met deze erkenning kunnen wij niet alleen installeren, maar ook de veiligheid van bestaande installaties waarborgen.
  • Diploma Vakbekwaamheid Elektrotechniek [TeqNL]: Onze expertise wordt onderstreept door het behaalde diploma in vakbekwaamheid, wat staat voor diepgaande kennis en bekwaamheid in elektrotechniek.
  • VCA (Veilig werken in de bouw): Veiligheid heeft bij VoltaTrust de hoogste prioriteit. Het VCA-certificaat bevestigt dat we veilig werken conform de geldende normen in de bouwsector.
  • Vakbekwaam persoon volgens NEN 3140 en NEN 1010: We voldoen aan de normen voor veilige bedrijfsvoering en het werken aan elektrische installaties.
  • Vakbekwaam persoon installatie laadpalen i.c.m. energietransitie: In de transitie naar duurzame energie zijn wij bevoegd om laadpalen te installeren, waarbij we ons focussen op een energie-efficiënte toekomst.
  • Keurmeester van diverse zaken: Als keurmeester zorgen we ervoor dat diverse installaties aan de geldende normen voldoen, wat bijdraagt aan de veiligheid en betrouwbaarheid.

Bij VoltaTrust streven we naar perfectie in elke installatie, waarbij vakmanschap, veiligheid en betrouwbaarheid centraal staan. Ontdek de meerwaarde van werken met een ervaren professional en vertrouw op VoltaTrust voor al uw elektrische vraagstukken.

Met VoltaTrust kunt u vertrouwen op een veilige elektrische installatie.

– Koen